Aktuelnosti

Vitamin D za jači imunitet i zdravije kosti
12.04.2022.

Vitamin D za jači imunitet i zdravije kosti

Od svog otkrića pa sve do danas, vitamin d je prolazio kroz različite faze – od toga da je označavan kao esencijalan za održavanje zdravlja organizma i lečenja mnogih bolesti, do toga da je bio potpuno zaboravljen. Na našu sreću, upravo zbog njegove važnosti, ponovo je u fokusu. Danas rešavamo sve vaše dileme – koja je optimanlna dnevna doza vitamina d, koji vitamin d kupiti, kao i koja je hrana bogata vitaminom d.

Više
Kako jačati imunitet kod beba
12.04.2021.

Kako jačati imunitet kod beba

Jačanje imuniteta kod beba je postalo jednostavno od kada je dostupna apoteka online. Sve što vam je potrebno, bio to sirup za imunitet bebe ili vitamini za bebe za imunitet, dostupno je uz par klikova.

Više
Policistični jajnici – šta sve treba da znate
10.11.2020.

Policistični jajnici – šta sve treba da znate

Sindrom policističnih jajnika (PCOS) predstavlja hormonski poremećaj koji se veoma često javlja kod žena u reproduktivno doba. Kod žena koje imaju ovaj sindrom javljaju se neredovne i produžene menstruacije, kao i povišen nivo androgena (muških hormona).

Više
Zašto je važna zaštita od sunca?
10.08.2021.

Zašto je važna zaštita od sunca?

Zaštita od sunca je jedna od stvari koju ljudi olako shvataju. Možda su čuli za spf faktor ili beta karoten. Cena ne poznavanja ovih stvari je ozbilno oboljenje kože. To ne znači da jednom nećete staviti kremu za sunčanje i dobiti rak. Ali, konstantna nebriga za kožu može da dovede do većih problema. Da biste bolje razumeli sve ove stvari morate da porušite osnovne zablude o zaštiti od sunca.

Više
Kako brzo i lako smršati?
10.08.2020.

Kako brzo i lako smršati?

Tokom hladnijih dana skoro svi smo skloni tome da jedemo nešto masniju i kaloričniju hranu, dok sa dolaskom proleća i lepšeg vremena uglavnom počnemo da razmišljamo o svom telu, „nabačenim“ kilogramima odnosno tome kako najbrze smrsati i pripremiti se za letnju sezonu.

Više
Pravilna nega kose tokom zime
10.03.2022.

Pravilna nega kose tokom zime

Iako je stigao mart, hladni dani su i dalje tu i utiču kako na našu kožu, tako i na kosu, iako možda ne biste ni pomislili da je to moguće. Da, hladno vreme utiče na dlaku čineći je suvom i sklonom pucanju. Upravo zato potrebno je da zimi preparati za negu kose koje koristite budu odgovarajući, ali da osim toga naučite i nekoliko trikova kada je nega kose kod kuce u pitanju.

Više