Aktuelnosti

GLUTATION – šta je i koje su njegove prednosti
13.05.2022.

GLUTATION – šta je i koje su njegove prednosti

U današnjem modernom i užurbanom svetu bilo bi sjajno kada bi postojao neki magični sastojak koji deluje na sve bolesti, vraća vreme unazad, usporava starenje, daje nam energiju, poboljšava fokus, uklanja toksine i smanjuje nam bore. A zamislite još da taj magični sastojak nema neželjenih efekata i da je dostupan širokoj populaciji?

Više
Kako ojačati imunitet u zimskim danima
13.01.2020.

Kako ojačati imunitet u zimskim danima

Hladni dani u zimskim mesecima doveli su do toga da osećate kako posustajete i kako se vaš organizam brže umara. Niste sigurni da li ste samo pod stresom ili se sve skupilo i dovelo do slabljenja čitavog imunološkog sistema. Da biste znali kako da reagujete, trebalo bi prvo tačno da otkrijete šta vam je.

Više
Jak imunitet za zdravo i srećno dete
12.11.2021.

Jak imunitet za zdravo i srećno dete

Imunitet, mehanizam odbrane organizma kada je izložen uzročnicima bolesti, svoj pun kapacitet postiže tek posle 12 godine života deteta. U periodu dok se on sasvim ne formira i ne uspostavi snažnu liniju odbrane od patogena (virusa, bakterija, gljivica, parazita, toksina) roditelji imaju dugih 12 godina borbe sa infekcijama i u isto vreme borbe za jačanje imuniteta kod dece.

Više
Jačanje imuniteta kod dece
12.09.2020.

Jačanje imuniteta kod dece

Nova školska godina je počelela ali usled epidemije korona virusa i ona je sasvim drugačija od svih prethodnih. Odvajanje od roditelja, nova okolina, radne obaveze ali i novi uslovi pod kojima se odvija nastava u velikoj meri utiču na stres dece. A stres je gotovo uvek praćen i padom imuniteta, što predstavlja i dodatnu brigu za roditelje. Zavisno od toga, koliko su deca adaptivna, polazak u školu proći će sa ili bez posledica po njihovo zdravlje.

Više
Lepa, negovana i podmlađena koža uz kvalitetne preparate
12.07.2021.

Lepa, negovana i podmlađena koža uz kvalitetne preparate

Dame su oduvek sklone da teže kako da ublaže i umanje znakove starenja, podmlade kožu lica i ponovo joj obezbede mladalački sjaj. Pravo rešenje, koje će koži vratiti hidriranost, negu i svežinu je primena medicinskih krema sa hijaluronom. Hijaluron se fiziološki endogeno stvara u organizmu. Glavna uloga hijalurona je da vezuje vodu, zadržava vodu poput sunđera i na taj način koži obezbeđuje gipkost i elastičnost.

Više
Vitamin D za jači imunitet i zdravije kosti
12.04.2022.

Vitamin D za jači imunitet i zdravije kosti

Od svog otkrića pa sve do danas, vitamin d je prolazio kroz različite faze – od toga da je označavan kao esencijalan za održavanje zdravlja organizma i lečenja mnogih bolesti, do toga da je bio potpuno zaboravljen. Na našu sreću, upravo zbog njegove važnosti, ponovo je u fokusu. Danas rešavamo sve vaše dileme – koja je optimanlna dnevna doza vitamina d, koji vitamin d kupiti, kao i koja je hrana bogata vitaminom d.

Više