Šta je Fillerina i zašto su ovi proizvodi tako popularni?

Šta je Fillerina i zašto su ovi proizvodi tako popularni?
23.02.2024.

ŠTA JE FILLERINA I ZAšTO SU OVI PROIZVODI TAKO POPULARNI?

Nemate ništa protiv estetskih anty age i beauty tretmana, rado biste ih isprobali, ali pomisao na iglice, pa i one mikro, jednostavno vas užasava? Nema potrebe više samo da priželjkujete kada je vaš ideal tu, na dohvat ruke.

 

Nećemo vas ubeđivati da savladate svoj strah i prestanete samo da koketirate i sanjate o ovim tretmanima jer postoji odlična supstitucija za mikroinjekcije. Pročitajte šta je Fillerina i saznajte zbog čega su ovi proizvodi stekli ogromnu popularnost.

 

Fileri za lice


Ako smatrate da ulepšavanje lica filerima za vas nije najbolja opcija, onda su Fillerina proizvodi pravi izbor za vas. Fillerina by Labo jeste švajcarska dermokozmetika koja na neverovatan način oponaša anty age estetske tretmane i to u udobnosti vašeg doma.


Dakle, brzo, lako i nadasve prijatno i bezbolno. Fillerina preparati obogaćeni su molekulima hijaluronske kiseline, elastina i kolagena, dolaze u različitim stepenima (grade) i pružaju luksuznu negu protiv bora za samo 14 dana. Za veoma kratko vreme imaćete mnogo manje bora (zavisi i od dubine istih), izgledaćete mlađe, a koža će vam biti izuzetno negovana, mekana i sjajna.


Fillerina 12HA Densifying Filler u sebi sadrži:

 

 • dermo-kozmetički gel – 14 doza po 2 ml
 • hranljivi film - 14 doza po 2 ml
 • dva aplikatora za preciznost pri nanošenju

 

Efekti su sledeći i dvojaki – efekat punjenja (12 hijaluronskih kiselina) i efekat punoće kože (3 molekula kolagena i 2 elastina), a to znači:

 

 • drastično smanjenje dubine ili, pak, potpuni nestanak mimetičkih i starosnih bora na čelu, vratu, kao i bora oko očiju, nosa i usana
 • povećanje volumena u predelu obraza, jagodica i usana
 • zaglađivanje sitnih neravnina na onim područjima koja su podložna gubitku volumena i opuštanju
 • osvežavanje čitavog izgleda lica, kao i vrata i dekoltea


Kada je u pitanju određivanje grade-a, to je veoma jednostavno. Fillerina 12HA tretman postoji u 3 različite koncentracije koje biramo uzimajući u obzir 3 parametra:

 

 • starosna dob
 • stanje kože
 • bore

 

Evo o kakvom stepenovanju je reč:

 

 • GRADE 3 – od 18 do 36 godina
 • GRADE 4 – od 36 do 50 godina
 • GRADE 5 – preko 50 godina
Fillerina 12HA tretman - Grade3 Fillerina 12HA tretman - Grade4 Fillerina 12HA tretman - Grade5

 

Konturisanje lica filerima


Fillerina 12HA tretman sprovodi se svaki dan 14 dana uzastopno tako što se uveče nanosi 2 ml gustog filer gela na bore, upadljive neravnine i ona područja koja želimo da istaknemo (jagodice, usne). Naravno, koža lica bi trebalo da bude čista kako bi se posredstvom specijalnog aplikatora naneo sadržaj. Nakon što filer gel odstoji 10 minuta, koliko je potrebno kako bi aktivni sastojci delovali na željena područja, nanesite hranljivi film koji obezbeđuje hidrataciju i hranljivost koži.


A da biste svojoj koži lica dali jedan pravi boost efekat, u nastavku vam preporučujemo i druge preparate iz Fillerina linije.

 

Filerina 12ha - nocna i dnevna krema

 

Fileri za lice u kremi


Fillerina 12HA dnevna krema – hidratantna dnevna krema koja nadopunjuje i učvršćuje celo lice. Osim što hidrira ona i štiti, a možete je koristiti i samostalno i u kombinaciji sa drugim Fillerina preparatima. Kremu nanesite ujutru na čisto lice i vrat. Izaberite grade koji vam odgovara i prepustite se čarima svakodnevne nege.


Fillerina 12HA noćna krema
– ova izuzetno hranljiva formula neguje, pegla bore i obnavlja. Nanosi se uveče na čisto lice i takođe se može koristiti i samostalno i u kombinciji sa drugim Fillerina proizvodima. Dok vi spavate magija se dešava.

 

Fillerina za usne


Ako se čudom čudite koliko koštaju fileri za usne, oni klasični, a žarko želite pune i senzualne kao da ste ih popunjavali mikroinjekcijama hijaluronskih filera, obavezno se prepustite čarima Fillerina dermokozmetičkog filer tretmana.
Svakako je pristupačnije, a opet parira jer ova krema za usne i konture oko usana ima efekat punoće filer gela. Nanosi se ujutru i/ili uveče na područje usana, učvršćuje ih i nadopunjava.


Izaberite grade koji vam odgovara i zapamtite, što veći stepen izaberete veći je i efekat popunjavanja.

 

Fileri za bore ispod očiju


Fillerina za okoloočnu regiju Fillerina 12HA Densifiling Filler Eye Contour Cream jeste svakodnevni tretman sa efektom zgušnjavanja. Nanosi se ujutru i/ili uveče i može se koristiti i zasebno i u kombinaciji sa ostalim Fillerina proizvodima.
Izaberite grade po vašoj meri i gledajte magiju koja se odvija pred vašim očima.

U širokom asortimanu Apoteke Sunce posedujemo Fillerina preparate, zato nas posetite, poručite i uživajte u ovoj najboljoj zameni za klasičan filer tretman, bezbolno, efektno i u prijatnoj atmosferi sopstvenog doma.