Informacije o dostavi, online apoteka | APOTEKA SUNCE

 

Svim kupcima na teritoriji Republike Srbije omogućili smo besplatnu dostavu za sve porudžbine sa našeg sajta u vrednosti preko 5.000 rsd.  Za iznose do 5.000 rsd poštarina je 345 rsd. Automatski se obračunava prilikom kupovine.

 

Poštovani kupci, post express je promenio cenu svojih usluga te zbog previsokih troškova dostave kada je u pitanju opcija POUZEĆEM ukidamo tu opciju. Način na koji možete poručiti željeni artikal je putem uplatnice ili e-banking-a. Nakon evidentiranja uplate šaljemo pošiljku. 

 

Sve ostale usluge koje naplaćuje post express možete pogledati ovde.
Isporuka robe se vrši putem kurirske službe PostExpress, uslugom danas za sutra. Sve porudžbine koje se naprave i uplate do 12h u toku radne nedelje, šalju se istog dana i kupcu naručena roba stiže sutradan. Sve porudbžine nakon 12h kurirska služba preuzima sutradan, pa porudžbina kupcu stiže dan nakon toga. Porudžbenice koje se naprave i uplate  tokom vikenda (od petka posle 12h do ponedeljka) šalju se ponedeljkom. Isključenje je kada se radi o nestašici suplementa - onda se organizuje dostava interno iz naših drugih apoteka te mora da se sačeka dostava.

 

Detaljnije cene možete videti ovde.

 

Za sva dodatna pitanja u vezi transporta i dostave, možete nam pisati putem kontakt forme ili mejlom na online@apotekasunce.rs.