Informacije o dostavi, online apoteka | APOTEKA SUNCE

 

Svim kupcima na teritoriji Republike Srbije omogućili smo besplatnu dostavu za sve porudžbine sa našeg sajta u vrednosti preko 5000 rsd.

 

Poštovani kupci, post express je promenio cenu svojih usluga te zbog previsokih troškova dostave kada je u pitanju opcija POUZEĆEM ukidamo tu opciju. Način na koji možete poručiti željeni artikal je putem uplatnice ili e-banking-a. Nakon evidentiranja uplate šaljemo pošiljku.

 

Napomena: Ukoliko se odlučite za opciju Pouzećem i u slučaju kada je pošiljka preko 5000din tj. dostava o našem trošku POST EXPRESS naplaćuje 
 

Za vrednost označenu na pošiljci* 1% od iznosa, a minimalno 50,00 dinara

 

Sve ostale usluge koje naplaćuje post express možete pogledati ovde.
Isporuka robe se vrši putem kurirske službe PostExpress, uslugom danas za sutra. Sve porudžbine koje se naprave do 12h i uplate u toku radne nedelje, šalju se istog dana i kupcu naručena roba stiže sutradan. Sve porudbžine nakon 12h kurirska služba preuzima sutradan, pa porudžbina kupcu stiže dan nakon toga. Porudžbenice koje se naprave tokom vikenda (od petka posle 12h do ponedeljka) šalju se ponedeljkom.

 

Detaljnije cene možete videti ovde.

 

Za sva dodatna pitanja u vezi transporta i dostave, možete nam pisati putem kontakt forme ili mejlom na online@apotekasunce.rs.