Zaposlenje

farmaceut farmaceutski tehnicar posao

 

U našoj apoteci Sunce uvek su otvorene pozicije za farmaceute i farmaceutske tehničare koji bi želeli da rade kod nas. Svi zainteresovani kandidati nas mogu kontaktirati kako bi se informisali i dobili sve potrebne informacije o radu u našoj zdravstvenoj ustanovi.

 

Diplomirani farmaceut – posao


Ukoliko ste diplomirani farmaceut, posao odnosno prilika da radite u našoj zdravstvenoj ustanovi vam je na dohvat ruke. Stručnost, ljubaznost i visok kvalitet usluge je ono što nudimo kako našim klijentima, tako i našim zaposlenima. Bilo da ste tek svršeni student farmacije ili imate godine staža iza vas, ukoliko ste diplomirani farmaceut, posao možete potražiti u našoj zdravstvenoj ustanovi. Potrebno je da se prijavite telefonom ili u pisanoj formi, slanjem mejla, a mi ćemo vas dalje sprovesti kroz proces selekcije kandidata i dati vam sve potrebne i željene informacije o samoj poziciji.

 

Posao - farmaceutski tehničar


Ukoliko tražite posao, farmaceutski tehničar ste po struci, naša vrata su vam uvek otvorena. Imaćete priliku da radite u našoj zdravstvenoj ustanovi koja uspešno posluje već 15 godina. Prijavu za posao, farmaceutski tehničar može podneti putem telefona ili u pisanoj formi, putem mejla. Pošaljite nam svoj CV i bićete kontaktirani u najkraćem roku radi upoznavanja i dogovora oko uslova rada u našoj ustanovi.


Svoje prijave za posao uz CV pošaljite na mejl adresu: zaposlenje@apotekasunce.rs.