Često postavljana pitanja

Da li mogu kupovati na sajtu bez registracije?

Da, na našem sajtu www.apotekasunce.rs možete kupovati i ukoliko niste registovani.

Kako da se registrujem na sajtu?

Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA - gornji desni ugao sajta MOJ PROFIL, a zatim pratite uputstva koja su Vam stigla na e-mail adresu koju ste ostavili.

Kako da izvšim kupovinu?

Kada pronađete proizvod(e) koji želite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete da dugme DODAJ U KORPU( bez obzira da li ste registrovani ili ne).


Kada ste završili sa odabirom, klikom na MOJA KORPA u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu ili želite da ostvarite kupovinu u nekoj od naši apoteka.


Nakon toga odaberite način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.
Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa uslovima kupovine, a vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na e-mail koji ste upisali stići će vam potvrdni mail o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa vaše porudžbine.

Kako mogu da platim svoju porudžbinu?

Porudženicu možete da platite uplatnicom ili putem e-bankinga.

Da li mogu po istoj ceni kao na sajtu da kupim u nekoj od vaši apoteka?

Da, prilikom rezervacije imate opciju da odabere da li želite da Vam kurirska služba dostavi na adresi ili da kupiti u nekoj od naših apoteka. Kada odaberete da želite u određenoj apoteci sačekajte obaveštenje sa sajta da je rezevacija izvršena u željenoj apoteci.

Kako mogu da ispravim podatke o dostavi koje sam pogrešno unela?

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

Koliko košta dostava?

Za iznos porudžbenice do 5000din dostava se naplaćuje po cenovniku kurirske službe (pogledajte ovde).
Za iznos porudžbenice preko 5000din troškove dostave mi plaćamo.

Kada će mi biti isporučeni poručeni artikli?

Sve porudžbine koje se naprave i uplate do 12h u toku radne nedelje, šalju se istog dana i kupcu naručena roba stiže sutradan. Sve porudbžine i uplate nakon 12h kurirska služba preuzima sutradan, pa porudžbina kupcu stiže dan nakon toga. Porudžbenice koje se naprave tokom vikenda (od petka posle 12h do ponedeljka) šalju se ponedeljkom.

Da li radite isporuku van teritorije Srbije?

Za sada, dostavu radimo samo na teritoriji Srbije.