Aktuelnosti

Šta je prostatis i kako se leči
24.02.2021.

Šta je prostatis i kako se leči

Problemi sa prostatom se lako mogu otkloniti. Nezgodna stvar je što se teško otkriva zbog velike stigme vezane za njih. Lecenje prostate može da počne čim se uoče problemi sa prostatom.

Više
Pantenol pena  - najbolji letnji prijatelj kože
23.08.2022.

Pantenol pena - najbolji letnji prijatelj kože

Sa korisnim svojstvima pantenola smo upoznati već jako dugo. Farmaceutska i kozmetička industrija ga koristi u raznim oblicima da bi ljudima širom sveta pomogla pri rešavanju raznovrsnih problema sa kožom.

Više
Ferona kapsule – preporuka za sve trudnice
23.08.2022.

Ferona kapsule – preporuka za sve trudnice

Trudnoća je poseban period u životu svake žene. Navike i ishrana prilagođavaju se potrebama bebe i kako se odvija trudnoca po nedeljama tako se zahtevi za unosom vitamina i minerala povećavaju.

Više
Kako se leči alergija na polen?
23.03.2023.

Kako se leči alergija na polen?

Za nekog je proleće omiljeno godišnje doba, dok je za one koji pate od polenskih alergija prava noćna mora. Alergija na polen spada u jednu od najfrekventnijih vrsta alergija koje svoj vrhunac doživljavaju baš u proleće, kada se sve budi i cveta i kada se javlja onaj specifični miris proleća u vazduhu. Prava magija, ali ne za onog koji pati od alergija. U nastavku pročitajte kako se leči alergija na polen i kako da ublažite simptome ove prolećne neugodnosti.

Više
Šta je dobro za čišćenje jetre
23.01.2023.

Šta je dobro za čišćenje jetre

Jedna od važnijih uloga jetre jeste prečišćavanje našeg organizma i zato bi trebalo da joj se odužimo i očistimo i mi nju. Iako ima veliku sposobnost regeneracije, ovaj drugi po veličini organ (posle kože), ipak nije svemoćan i zato ga ne bismo trebali shvatati tako olako.

Više
Kako kontrolisati i kako smanjiti holesterol?
22.12.2021.

Kako kontrolisati i kako smanjiti holesterol?

Holesterol je mast koja se nalazi u našem organizmu i ona predstavlja skladište energije. Holesterol je glavni sastojak ćelijskih membrana i omogućava održavanje optimalnog oblika ćelije. U organizmu postoji, u narodu poznat kao dobar ( HDL ) i loš ( LDL ) holesterol. Holesterol vrlo često može doneti mnogo štetnih stvari našem organizmu, ali se isto tako može jednostavno držati pod kontrolom.

Više