Aktuelnosti

Saveti za jake kosti, zglobove i mišiće
17.11.2020.

Saveti za jake kosti, zglobove i mišiće

Bolovi u zglobovima i kostima znaju biti jako nezgodni, a uglavnom su prouzrokovani njihovom slabošću i neaktivnošću. Vremenom kosti postaju krhke i sklone lomljenju, a javlja se i osteoporoza kao jedno od najčešćih oboljenja. U daljem tekstu saznajte kako ovo oboljenje nastaje, kako da otklonite bol u kostima i zglobovima, kao i šta vam naša online apoteka savetuje kako biste imali jake i otporne kosti, zglobove i mišiće.

Više
Grčevi kod beba - sve što treba da znate
17.03.2021.

Grčevi kod beba - sve što treba da znate

Grcevi kod beba su nešto što će većina mladih mama pomenuti kada ih pitate za prve bebine mesece. Kada se pojave grcevi kod beba, sta pomaze će biti glavna stvar na koje morate da odgovorite da dete prestane sa plačom.

Više
Obaveštenje o vanrednoj situaciji
17.03.2020.

Obaveštenje o vanrednoj situaciji

Poštovani kupci, usled novonastale situacije i proglašenja vanrednog stanja, molimo sve potrošače za razumevanje prilikom realizacije porudbžina što uključuje kašnjenje porudbžina, kao i mogućnost deficitarnih proizvoda na stanju.

Više
Koji je najbolji koenzim Q10?
17.01.2023.

Koji je najbolji koenzim Q10?

Toliko smo puta čuli za koenzim Q10. Najčešće se spominje pri reklamiranju neke kreme koja uspešno deluje protiv bora. Znamo da je dobro, ali nismo u potpunosti sigurni šta tačno znači i zašto se ovaj sastojak toliko ističe pri promociji nekog proizvoda. Ne samo da je moćna reč, već je i samo dejstvo ovog koenzima moćno za naš organizam. Videćete i zašto, no najpre je potrebno da objasnimo šta je koenzim Q10.

Više
Serapeptaze -  kod bolnih i upalnih procesa
15.11.2022.

Serapeptaze - kod bolnih i upalnih procesa

Upala je prirodna odbrambena reakcija organizma na povredu ili infekcije. Ovaj odgovor našeg imunološkog sistema uspostavlja zdravu ravnotežu u našem telu i, ako je kratkotrajan, ostaje neprimećen. Međutim, kada upalni procesi traju dugo mogu dovesti do različitih problema sa zdravljem.

Više
Šta su policistični jajnici – sve što treba da znate?
15.08.2022.

Šta su policistični jajnici – sve što treba da znate?

U današnjem brzom svetu, sve je više žena koje pate od sindroma policističnih jajnika koji ide ruku pod ruku sa insulinskom rezistencijom. Zajedno ih nazivamo bolestima modernog doba.

Više