GLUTATION – šta je i koje su njegove prednosti
2022-05-13

GLUTATION – šta je i koje su njegove prednosti

U današnjem modernom i užurbanom svetu bilo bi sjajno kada bi postojao neki magični sastojak koji deluje na sve bolesti, vraća vreme unazad, usporava starenje, daje nam energiju, poboljšava fokus, uklanja toksine i smanjuje nam bore. A zamislite još da taj magični sastojak nema neželjenih efekata i da je dostupan širokoj populaciji?

Više
Najbolji saveti za mršavljenje
2022-05-09

Najbolji saveti za mršavljenje

Dolazi nam leto i svi već razmišljamo o tome kako će nam izgledati kupaći kostim na plaži i da li ćemo ovog leta moći da nosimo sve one stvari koje želimo. Mršavljenje je proces koji je individualan za svakog čoveka – nekome je potrebno da smrša 3 kilograma da bi se osećao savršeno u svom telu, a nekome 20. I mršavljenje upravo tako i treba da posmatrate.

Više
Vitamin D za jači imunitet i zdravije kosti
2022-04-12

Vitamin D za jači imunitet i zdravije kosti

Od svog otkrića pa sve do danas, vitamin d je prolazio kroz različite faze – od toga da je označavan kao esencijalan za održavanje zdravlja organizma i lečenja mnogih bolesti, do toga da je bio potpuno zaboravljen. Na našu sreću, upravo zbog njegove važnosti, ponovo je u fokusu. Danas rešavamo sve vaše dileme – koja je optimanlna dnevna doza vitamina d, koji vitamin d kupiti, kao i koja je hrana bogata vitaminom d.

Više
Rešite se vaginalne infekcije brzo i efikasno
2022-03-31

Rešite se vaginalne infekcije brzo i efikasno

Svaka žena zna da borba sa vaginalnim infekcijama ume biti izazovna i veoma naporna, uzimajući u obzir veliki broj faktora i uzročnika koji mogu negativno uticati na vaginalnu floru i prouzrokovati jači svrab vagine. To nas uvodi u začarani krug stalnog vraćanja infekcija zbog čega prekomerno koristimo antibiotike, vaginalete za infekcije i razne lekove koji se u ovim stanjima preporučuju.

Više
Pravilna nega kose tokom zime
2022-03-10

Pravilna nega kose tokom zime

Iako je stigao mart, hladni dani su i dalje tu i utiču kako na našu kožu, tako i na kosu, iako možda ne biste ni pomislili da je to moguće. Da, hladno vreme utiče na dlaku čineći je suvom i sklonom pucanju. Upravo zato potrebno je da zimi preparati za negu kose koje koristite budu odgovarajući, ali da osim toga naučite i nekoliko trikova kada je nega kose kod kuce u pitanju.

Više
Kako da poboljšate zdravlje svojih zuba?
2022-03-07

Kako da poboljšate zdravlje svojih zuba?

Da li ste ikada razmišljali o tome kako to da neki ljudi imaju jače i lepše zube od drugih? Razloga je mnogo. Moramo priznati da genetika igra mnogo faktora, ali od vas samih zavisiće kakav će vaš osmeh biti. Nega zuba, odnosno pravilna oralna higijena jedan je od glavnih faktora, dok glavnu pomoć u održavanju zdravlja zuba čini suplementacija. Danas govorimo o tome na koje sve načine možete poboljšati zdravlje zuba, odnosno kako ojacati zube.

Više