URI ROYAL 7 kesica PharmaS

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

URI ROYAL 7 kesica PharmaS

Brend: PharmaS

Šifra proizvoda: 31673

URI ROYAL sadrži kombinaciju D-manoze i S.Boulardii, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli.
 

Broj komada:

+
-
1.224,55 RSD
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.
Sadržaj jedne kesice rastvoriti u 100 ml vode. Popiti sveže pripremljeno. Uzimanje UriRoyal-a se preporučuje uveče pre spavanja na prazan želudac i bešiku. Ne uzimati dodatnu količinu vode.
- Deca od 3-7 godina: napitak pripremljen od 1/2 kesice dnevno. 
- Deca starija od 7 godina i odrasli: napitak pripremljen od 1 kesice dnevno.
 
UriRoyal je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli. 
 - u tretmanu nekomplikovanih infekcija urinarnog trakta,                             
 - u prevenciji rekurentnih infekcija urinarnog trakta, 
 - za komedikaciju infekcija urinarnog trakta, uz antibiotsku terapiju.
D-manoza u UriRoyalu® deluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezivanja bakterije E.coli za D-manozu je veći nego afinitet vezivanja za ćelije mokraćne bešike. Bakterija vezana za D-manozu se mehanički, putem mokraće, izbacuje iz tela.
S.Boulardii® u snažnoj dozi od 10 milijardi u jednoj kesici UriRoyala vraća digestivni sistem u ravnotežu i pomaže u tretmanu urinarnih infekcija izazvanih bakterijom E.coli. Štiti dobre bakterije i ubrzava oporavak sluznice creva kod uzimanja antibiotika.
 
1 kesica sadrži:
 - 2 g D-manoze
 - 1 milijardu kulture živih mikroorganizama kvasaca Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799.
 
Pronađite nas na mapi