Oestrofact SILVER protect pena 50ml Pharmanova

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Oestrofact SILVER protect pena 50ml Pharmanova

Brend: Pharmanova

Šifra proizvoda: M28

Oestrofact SILVER protect je lagana pena za spoljašnju upotrebu čije je osnovno delovanje stvaranje odbrambene barijere kao pomoć u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih  infekcija.
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

 - Pre upotrebe  dobro promućkati.
 - Pre primene  operite  i  dobro osušite tretiranu regiju.
 - Nanesite tanki sloj pene na zahvaćeno područje.
 - Utrljavajte penu dok se ne osuši.
 - Ponovite nanošenje pene jednom  iii više puta u toku dana.
 - Proizvod treba nanositi na područja  koja su pogodjena infekcijom sa pojavom prvih simptoma (svrab, peckanje, crvenilo, itd.).
 
Oestrofact® SILVER protect je lagana pena za spoljašnju upotrebu  čije je osnovno  delovanje stvaranje odbrambene barijere kao pomoć u tretmanu bakterijskih, gljivičnih  i  virusnih  infekcija.
Oestrofact® SILVER protect pena formira zaštitnu barijeru na spoljašnjoj genitalnoj regiji i na taj način izoluje i  štiti tkiva od spoljnih štetnih agenasa. Oestrofact® SILVER protect pena kao glavne sastojke sadrži natrijum-hijaluronat i ekstrakt crnog sleza (Mafve silvestris extract) i pomoćnu supstancu TIAB® kompleks (mikrokristalni  titanijum-dioksid sa kovalentno vezanim jonima srebra).
Zahvaljujući svojstvima natrijum-hijaluronata i ekstrakta crnog sleza, proizvod formira odbrambenu barijeru i  pomaže u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija stvaranjem zaštitnog filma sa ciljem da izoluje i štiti tkivo od spoljnih iritanasa i omogući održavanje i obnavljanje normalnog fiziološkog stanja tkiva. Natrijum  hijaluronat  ima muko-mimetička,  muko-adhezivna  i viskoelastična  svojstva. Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u vaginalnoj sluznici i drugim tkivima tela i odgovorna je za održavan]e hidratacije tkiva. Može vezati veliku količinu vode i stoga je vlaženje kože u slučaju zapaljenja kao i očuvanje hidratacije ključna uloga njenog mehanizma  delovanja.
Crni slez ima hidrirajuće, umirujuće i osvežavajuće dejstvo zahvaljujući visokom sadržaju sluzi koja brzo ublažava tipične tegobe izazvane zapaljenjem, poput
svraba i peckanja uzrokovanih herpesom ili prisustvom Candide ili kondiloma, olakšavajuci fiziološke procese oporavka sluznice vulve i vagine.
TIAB® kompleks sadrži mikrokristalni titanijum-dioksid sa kovalentno vezanim jonima srebra, čija je osnovna funkcija stvaranje barijere koja izoluje i štiti kožu od spoljnih iritanasa sprečavajuci time pojavu infekcija.
TiAB® kompleks povećava otpornost zaštitnog filma, koji formiraju natrijum-hijaluronat i ekstrakt crnog sleza, na napade mikroba i time pojačava efekat barijere.
 
Upozorenja
• Ne koristite proizvod u svrhe drugačije od onih navedenih u uputstvu.
• Pre nanošenja proizvoda pažljivo operite ruke.
• Nakon nanošenja Oestrofact® SILVER protect, penu utrljavati na tretirano područje dok se ne osuši.
• lzbegavajte kontakt sa očima. U slučaju kontakta odmah temeljno isperite vodom.
• Pena treba da formira zaštitni sloj.
• Ne upotrebljavajte Oestrofact® SILVER protect nakon isteka roka upotrebe utisnutog na ambalaži.
• Samo za spoljašnju upotrebu, ne gutati.
• Ne koristite ako je pakovanje otvoreno ili oštećeno.
• Usled nedostatka konkretnih podataka o upotrebi ovog proizvoda tokom  trudnoće i dojenja, kao i o upotrebi kod dece, obratite se lekaru iii farmaceutu za savet pre nego što uzmete Oestrofact® SILVER protect penu.
• Ne koristiti u slučaju poznate preosetljivosti na neku od komponenata.
• Prestanite sa tretmanom u slučaju abnormalnih kožnih reakcija.
• U slučaju duže upotrebe, posavetujte se sa lekarom
• Proizvod nema spermicidni niti kontraceptivni efekat.
 
Kontraindikacije:
 - Nisu zabeleženi slučajevi predoziranja.
 - Ne koristiti u slučaiu poznate preosetljivosti na komponente.
 - Nisu poznate interakcije sa lekovima i drugim lekovitim supstancama.
 
 
 
Voda, kaprilni/kaprinski   trigliceridi,  glicerin  biljnog porekla,  glikolni ekstrakt  crnog sleza, TIAB® kompleks  (mikrokristani  titanijum-dioksid   sa kovalentno  vezanim jonima  srebra), Steareth2, Steareth21,  benzalkonijum-hlorid,   PVP K30, natrijum-hijaluronat,   mentil-laktat,  alantoin, rnlecna kiselina
Propelent:: butan-izobutan-propan

 

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode

Oestrofact SILVER protect 10 meke vaginalne kapsule Pharmanova

Oestrofact® SILVER protect meke vaginalne kapsule koriste se u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija.
Oestrofact® SILVER protect meke vaginalne kapsule stvaraju zaštitnu barijeru sa ciljem da izoluju i štite tkivo od iritirajućih agenasa čime se pospešuie održavanje i obnavljanje normalnog fiziološkog stanja vaginalne sluznice.
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oestrofact SILVER protect je zaštitni krem-gel 25ml Pharmanova

Oestrofact SILVER protect je zaštitni krem-gel namenjen kao pomoć u prevenciji genitalnog herpesa, naročito kao profilaksa rekurentnih infekcija i kao pomoć u tretmanu bakterijskih,  gljivičnih i  virusnih infekcija, kao što su kandidijaza, polne bradavice (kondilomi) i kaopomoć u tretmanu  postporodajnih  lezija. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

REFLUSTAT 20 kesica

REFLUSTAT fizički sprečava povratak želudačnog sadržaja u jednjak i usta. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 

 

PERSKINDOL COOL gel 100ml Ewopharma

Perskindol Cool Gel pomaže u ublažavanju bolova kod sportskih povreda, smanjenju otoka i lečenju sportskih povreda.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

PERSKINDOL ACTIVE gel 100ml

Perskindol Active Gel preporučuje se za olakšanje i ublažavanje bolova kao što su mišićni bol i blagi posttraumatski bol, pre i tokom sporta jer utrljavanje i masiranje stimuliše cirkulaciju krvi i opušta mišiće što pomaže u sprečavanju ili suzbijanju bola i grčeva u mišićima, nakon sporta da ohladi, olabavi i opusti napete mišiće.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

 

Vizol S ALLERGY kapi za oči 10ml JGL

Vizol S ALLERGY kapi za oko koriste se za sprečavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila, ili preteranog suzenja oka mogu se efikasno ublažiti. Vizol S ALLERGY kapi za oko štite od štetnog delovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osetljive sluzokože oka. 10 ml rastvora u bočici s aplikatorom.
 

AVARICON Hemor krema 20ml Pharmanova

Avaricon hemor krema služi za pomoć kod tegoba uzrokovanih hemoroidima, ublažava bol, otok i svrab u analnoj regiji, pruža prijatan osećaj hlađenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

DIBUZIN 30 tableta sa kontrolisanim oslobađanjem

DIBUZIN sadrži jedinstvenu formulaciju – tablete sa kontrolisanim oslobađanjem čija je namena da olakšaju nadutost, bol i neprijatnost u stomaku koji su često udruženi s poremećajem pražnjenja. Dibuzin se preporučuje kod iritabilnog kolona, poremećaj funcije creva zbog upotrebe antibiotika ili posle zračenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

ViruProtect sprej protiv prehlade 7ml Hemofarm

ViruProtect je sprej za nos koji smanjuje rizik od virusnih infekcija. Pomaže u prirodnoj odbrani organizma sa virusom. 
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

INNOVAG 7 vaginalnih tableta Innventa pharm

Innovag vaginalni ovules sa zaštitnim obnavljajućim i umirujućim dejstvom se preporučuje za lečenje i prevenciju vaginoze i bakterijskog i gljivičnog vaginitisa. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. 

 

 

GRIP STOP sprej za nos

GRIP STOP sprej za nos je medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom, namenjeno tretmanu simptoma povezanih sa zapaljenjem nosnih šupljina kod prehlade, kao i bakterijskog porekla. Pomaže ponovno uspostavljanje normalnog disanja na nos i ventilacije
nozdrva, kod odraslih i dece.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

INNOPEA 15 kesica Innventa pharm

INNOPEA® - Jedinstvena formulacija za tretman bola i upale. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Pronađite nas na mapi