INNOVAG 7 vaginalnih tableta Innventa pharm

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

INNOVAG 7 vaginalnih tableta Innventa pharm

Brend: INNventa

Šifra proizvoda: 34734

Innovag vaginalni ovules sa zaštitnim obnavljajućim i umirujućim dejstvom se preporučuje za lečenje i prevenciju vaginoze i bakterijskog i gljivičnog vaginitisa. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

 - Pažljivo operite ruke, izvadite jednu vaginalnu tabletu i ubacite je duboko u vaginu u ležećem položaju, pre spavanja. Preporučuje se upotreba jedne vaginalne tablete dnevno tokom 7 dana ili prema savetu lekara.

 

Innovag vaginalni ovules sa zaštitnim obnavljajućim i umirujućim dejstvom se preporučuje za lečenje i prevenciju vaginoze i bakterijskog i gljivičnog vaginitisa. Zahvaljujući prisustvu prirodnog ekstrakta propolisa bogatog polifenolima, mlečne kiseline i hijaluronske kiseline (natrijumova so), INNOVAG vaginal ovules pospešuje regeneraciju vaginalne sluzokože.

Namena:

 - u stanjima rekurentnog vaginitisa i protiv neprijatnog mirisa,

 - za ublažavanje svraba, peckanja i protiv neprijatnog mirisa,

 - za obnavljanje vaginalne flore čak i u stanjima dijabetesa odnosno stresa,

 - za sprečavanje infekcija nakon hiruških zahvata.

Upozorenje:

 Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta, isperite oči sa dosta vode. Držati van domašaja dece. Ne gutati. Čuvati na hladnom i suvom mestu udaljeno od izvora toplote, na temperaturi ispod 25°C. Ne koristiti nakon isteka roka označenog na kutiji. Rok upotrebe se odnosi na proizvod koji se ispravno cuva. Ne koristiti ukoliko je pakovanje otvorenom ili oštećeno. Nemojte prekoračiti preporucenu dozu, osim ako lekar ne savetuje drugacije. U slučaju preosetljivosti, prestanite da koristite proizvod i obratite se svom lekaru. Ne koristiti proizvod na oštećenoj sluzokoži.

 

 - Hijaluronska kiselina (u obliku natrijumove soli), vitamin E, lipofilni ekstrakt aloe vere, hlorheksi- din-dihidrohlorid, mlečna kiselina, polusintetski gliceridi, ekstrakt propolisa.

 

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode

PERSKINDOL COOL gel 100ml Ewopharma

Perskindol Cool Gel pomaže u ublažavanju bolova kod sportskih povreda, smanjenju otoka i lečenju sportskih povreda.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

PERSKINDOL ACTIVE gel 100ml

Perskindol Active Gel preporučuje se za olakšanje i ublažavanje bolova kao što su mišićni bol i blagi posttraumatski bol, pre i tokom sporta jer utrljavanje i masiranje stimuliše cirkulaciju krvi i opušta mišiće što pomaže u sprečavanju ili suzbijanju bola i grčeva u mišićima, nakon sporta da ohladi, olabavi i opusti napete mišiće.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

 

GRIP STOP sprej za nos

GRIP STOP sprej za nos je medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom, namenjeno tretmanu simptoma povezanih sa zapaljenjem nosnih šupljina kod prehlade, kao i bakterijskog porekla. Pomaže ponovno uspostavljanje normalnog disanja na nos i ventilacije
nozdrva, kod odraslih i dece.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

INNOPEA 15 kesica Innventa pharm

INNOPEA® - Jedinstvena formulacija za tretman bola i upale. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.


Refluxan 20 kesica Galenika

REFLUXAN je medicinsko sredstvo za oralnu primenu koje deluje mehanički za lečenje gastroezofagealnog refluksa. Indikovan je u slučajevima gastrične piroze, ezofagitisa, disfonije, iritativnog kašlja i regurgitacije izazvane želudačnim refluksom kod odraslih i dece starije od 12 godina. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. 

 

Flonivin baby oralne kapi 1 bočica od 20ml Galenika

Flonivin baby je medicinsko sredstvo namenjeno za lečenje u slučaju: dispeptičnih poremećaja, gastroenteričnog meteorizma, aerofagije i kolika kod odojčadi, dece i odraslih. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. 

 

Pronađite nas na mapi