FertilityAid MD Man 60 tableta Aleksandar MN

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

FertilityAid MD Man 60 tableta Aleksandar MN

Brend: Aleksandar MN

Šifra proizvoda: 32990

FertilityAid MD Man je dodatak ishrani u borbi protiv infertiliteta kod muškaraca. Sadrži klinički dokazanu  kombinaciju najkvalitetnijih 

mikronutrijenata i antioksidanasa koji pobiljšavaju plodnost.

Broj komada:

+
-
5.595,50 RSD
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.

 - 2 tablete dnevno najmanje 3-6 meseci.

FertilityAid MD Man - klinički dokazana kombinacija najkvalitetnijih mikronutrijenata (Selen, Cink, ali i Mangan, Jod, Magnezijum,  Bakar, Hrom),  antioksidanasa (L-carnitin, vitamin E, koenzim Q 10, Beta karoten,vitamin C, vitamin B12, folna kiselina, pantotenska kiselina, vitamin D3, vitamini B1, B2, B3, B6) u  najoptimalnijim visokim dozama sa dodatkom  korena Maca biljke, Sibirskog Ženšena i ekstrakta košpica grožđa. Povećava broj aktivnih spermatozoida, njihovu pokretljivost, ali i kvalitet njihovog DNK. Takođe utiče na poboljšanje kvaliteta svih ostalih segmenata semene tečnosti.

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode
  • Dodajte u korpu
  • Dodajte u Listu Želja

Vitabiotics PREGNACARE Him&Her vitamini 30+30 tableta

4.493,50 RSD

PREGNACARE Him&Her dodatak ishrani za uspostavljanje normalnog fertiliteta i reprodukcije. U istom pakovanju sadrži dva preparata za žene i muškarce koji predstavljaju pažljivo izbalansirane formulacije mikronutrijenata. 

 
Pronađite nas na mapi