FERTIL MAX GEL 6 jednodoznih aplikatora od po 5 ml MaxMedica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

FERTIL MAX GEL 6 jednodoznih aplikatora od po 5 ml MaxMedica

Brend: MaxMedica

Šifra proizvoda: 35206

FERTIL MAX GEL je vaginalni lubrikant koji se može koristiti kada postoji želja za začećem.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 

Proizvod treba koristiti tokom faza ovulacije, posebno tokom najplodnijih dana ciklusa (13., 14., 15. dan). Aplikovati 5 minuta pre seksualnog odnosa.
- Polomite čep na kraju kanile jednodoznog aplikatora;
- Ubacite jednodozni aplikator u vaginalni kanal;
- Pritisnite jednodozni aplikator dok se tuba potpuno ne isprazni;
- Bacite jednodozni aplikator.
Preporučljivo je primenjivati proizvod jednom dnevno ili češće prema uputstvima lekara.
 
FERTIL MAX GEL se koristi u cilju:
• Stvaranja optimalnog okruženja za spermatozoide.
• Doprinosa održavanju pH vrednosti pogodne za prirodno začeće.
• Dobijanja osmolariteta koji je kompatibilan za semenu tečnost.
FERTIL MAX GEL je formulisan tako da sadrži konzervanse koji odgovaraju nameni proizvoda, bez parabena, silikona i mineralnih ulja. Ne ostavlja mrlje na vešu i garderobi.
Upozorenja:
• Držati van domašaja dece.
• Aplikatori sa jednom dozom: sadržaj svake epruvete trebalo bi iskoristiti u pojedinačnoj primeni.
• Čuvati proizvod propisno zatvoren i zaštićen od izvora svetlosti i toplote.
• Ne koristiti proizvod nakon isteka roka za upotrebu koji se nalazi na pakovanju.
• Rok upotrebe važi za proizvod koji je pravilno uskladišten.
• Ne koristiti proizvod ako je pakovanje oštećeno ili otvoreno.
• Proizvod nije sterilan.
• Nije kontracepcija.
• FERTIL MAX GEL nema spermicidno dejstvo.
• Ne koristiti u slučaju oštećenja sluzokože, nakon operacije ili akutne vaginalne infekcije.
• Ne gutati.
• Izbegavati kontakt sa očima.
• Ne koristiti u slučaju utvrđene individualne preosetljivosti na sastojke proizvoda.
• Ne koristiti proizvod u kombinaciji sa kvaternarnim jedinjenjima amonijaka.
•  Ne pridržavanje upozorenja, načina upotrebe, kao i  ponovna upotreba istog aplikatora za jednu dozu, može ugroziti efikasnost proizvoda ili uzrokovati pogoršanje postojećih problema ili izazvati početak problema koji ranije nisu bili prisutni.
• Za žene koje doje, upotreba gela treba da bude ograničena na slučajeve stvarne potrebe i pod direktnim nadzorom lekara.
• Ne koristite proizvod duže od 30 dana u kontinuitetu.
• Važno je obavestiti lekara ili farmaceuta ukoliko se jave neželjeni efekti koji nisu opisani  u ovom uputstvu.
 
Neželjena dejstva: Pod normalnim i razumno predvidljivim uslovima upotrebe, bilo kakvi neželjeni efekti koji su posebno povezani sa upotrebom proizvoda su trenutno nepoznati. Njegova kompatibilnost je proverena, ali u slučaju pojave iritacije ili alergijske reakcije, prekinite upotrebu proizvoda i obratite se lekaru/ginekologu.
 
Pakovanje: 6 jednodoznih aplikatora od po 5 ml.
 
Sastojci: Voda, glukoza, fruktoza, natrijum hijaluronat, magnezijum citrat, kalcijum piruvat, sorbitol, mlečna
kiselina, limunska  kiselina, inositol, kalijum citrat, natrijum bikarbonat, cink glukonat, karnitin, kreatin, natrijum hlorid, DMDM Idantoin, natrijum hidroksid, fenoksietanol, etileksilglicerin, hidroksietilceluloza.

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode

REFLUSTAT 20 kesica

REFLUSTAT fizički sprečava povratak želudačnog sadržaja u jednjak i usta. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 

 

PERSKINDOL COOL gel 100ml Ewopharma

Perskindol Cool Gel pomaže u ublažavanju bolova kod sportskih povreda, smanjenju otoka i lečenju sportskih povreda.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

PERSKINDOL ACTIVE gel 100ml

Perskindol Active Gel preporučuje se za olakšanje i ublažavanje bolova kao što su mišićni bol i blagi posttraumatski bol, pre i tokom sporta jer utrljavanje i masiranje stimuliše cirkulaciju krvi i opušta mišiće što pomaže u sprečavanju ili suzbijanju bola i grčeva u mišićima, nakon sporta da ohladi, olabavi i opusti napete mišiće.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

 

Vizol S ALLERGY kapi za oči 10ml JGL

Vizol S ALLERGY kapi za oko koriste se za sprečavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila, ili preteranog suzenja oka mogu se efikasno ublažiti. Vizol S ALLERGY kapi za oko štite od štetnog delovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osetljive sluzokože oka. 10 ml rastvora u bočici s aplikatorom.
 

AVARICON Hemor krema 20ml Pharmanova

Avaricon hemor krema služi za pomoć kod tegoba uzrokovanih hemoroidima, ublažava bol, otok i svrab u analnoj regiji, pruža prijatan osećaj hlađenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

DIBUZIN 30 tableta sa kontrolisanim oslobađanjem

DIBUZIN sadrži jedinstvenu formulaciju – tablete sa kontrolisanim oslobađanjem čija je namena da olakšaju nadutost, bol i neprijatnost u stomaku koji su često udruženi s poremećajem pražnjenja. Dibuzin se preporučuje kod iritabilnog kolona, poremećaj funcije creva zbog upotrebe antibiotika ili posle zračenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

ViruProtect sprej protiv prehlade 7ml Hemofarm

ViruProtect je sprej za nos koji smanjuje rizik od virusnih infekcija. Pomaže u prirodnoj odbrani organizma sa virusom. 
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

INNOVAG 7 vaginalnih tableta Innventa pharm

Innovag vaginalni ovules sa zaštitnim obnavljajućim i umirujućim dejstvom se preporučuje za lečenje i prevenciju vaginoze i bakterijskog i gljivičnog vaginitisa. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. 

 

 

GRIP STOP sprej za nos

GRIP STOP sprej za nos je medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom, namenjeno tretmanu simptoma povezanih sa zapaljenjem nosnih šupljina kod prehlade, kao i bakterijskog porekla. Pomaže ponovno uspostavljanje normalnog disanja na nos i ventilacije
nozdrva, kod odraslih i dece.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

INNOPEA 15 kesica Innventa pharm

INNOPEA® - Jedinstvena formulacija za tretman bola i upale. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Pronađite nas na mapi