Effigerm Wound Wash Liquid je rastvor za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana 60ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Effigerm Wound Wash Liquid je rastvor za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana 60ml

Brend: Pontus pharma

Šifra proizvoda: 36390

Effigerm  Wound Wash Liquid je rastvor za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana. Za lečenje manjih ogrebotina, razderotina, posekotina, opekotina, ali i za primenu na neoštećenoj koži, jer pomaže u sprečavanju stvaranja biofilma.
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

- Naneti Effigerm  Wound Wash Liquid  na zahvaćeno područje da biste isprali ranu i tako uklonili  strana tela. Nanesite po  potrebi za optimalno modifikovanje okruženja rane.
Napomena: U retkim slučajevima može doći do blagog osećaja peckanja.
 
Effigerm  Wound Wash Liquid je  rastvor za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana. Za lečenje manjih ogrebotina, razderotina, posekotina, opekotina, ali i za primenu na neoštećenoj koži, jer pomaže u sprečavanju stvaranja biofilma.
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 
Effigerm  Wound Wash Liquid je formulacija u spreju za upotrebu, koja je elektrolizovani oksidirajući vodeni rastvor poznat kao  hipohlorna kiselina koji je dermatološki testiran.
Namenjen je za:
 - Čišćenje i modifikovanje okruženja rane i sprečavanje infekcija.
 - Za lečenje manjih ogrebotina, razderotina, iritacija, posekotina, opekotina, ali i za primenu na neoštećenoj koži.
 - Za ispiranje rana.
 - Za ispiranje i vlaženje.
 - Za bolnu iritiranu kožu.
 - Pomaže u prevenciji stvaranja biofilma.
 - Može se koristiti za vlaženje zavoja za ranu i vlaženje same rane, kao i za vlaženje rane na kojoj se formira krasta.
 - Spiranje štetnih supstanci povezanih sa neprijatnim mirisom rane.
 
Effigerm  Wound Wash Liquid je rastvor za ispiranje rana i predstavlja  elektrohemijski modifikovani rastvor prečišćene vode, upotrebom hipohlorne kiseline. Njegov ključni način delovanja je da modifikuje okruženje rane mehaničkim uklanjanjem stranih tela koja  mogu da izazovu iritaciju i infekciju kože  i da obezbedi optimalno okruženje u  pogledu obezbeđivanja vlage, vlažnosti, kiseonika i pH da bi se pomoglo procesu zarastanja.
Ne sadrži alkohol, pogodan za primenu  na novorođenčadima, ne mora se ispirati.
 
Svaka bočica Effigerm  Wound Wash Liquid sadrži:
• 0,016% hipohlorne kiseline
• Pomoćne supstance: jonizovana voda, natrijum-hlorid.
Čuvajte Effigerm  Wound Wash Liquid na sobnoj temperaturi, ne višoj od 25°C, dalje od direktne toplote i svetlosti. Ne čuvati na temperaturi nižoj od 4°C. Ne prepakivati. Nakon svake upotrebe dobro zatvoriti. Držati van vidokruga i domašaja dece.
 
Upozorenja i mere predostrožnosti
Nemojte  koristiti   Effigerm    Wound  Wash  Liquid   u slučaju poznate preosetljivosti ili netolerancije na bilo koji  sastojak. Za  sva pitanja obratite se  se  svom lekaru ili farmaceutu.
Effigerm  Wound Wash Liquid MD ne treba gutati.
Pogodan je za primenu kod novorođenčadi. Ne sadrži alkohol.
Za najbolji efekat ostavite sprej da se prirodno osuši. Isključivo za lokalnu upotrebu.
Ne koristiti duže od  30 dana.
Istovremena upotreba proizvoda sa drugim lekovima
treba da se sprovodi isključivo  uz savet lekara.
 

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode

CICATRIDINA MAST za ogrebotine, rane, opekotine 60g DR.Werner

Cicatridina mast je ponosni predstavnik brenda CICATRIDINA, pouzdan pomoćnik u borbi protiv rana. Namenjena je za dodatnu terapiju u procesu oporavka površinskih i dubokih rana bilo koje vrste. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 

CICATRIDINA SPREJ za opekotine, rane i ogrebotine 125ml DR.Werner

CICATRIDINA SPREJ sa hijaluronskom kiselinom je rešenje za sve vrste rana. Stimuliše proces oporavka i trenutno deluje na površinske i duboke rane – ogrebotine, razderotine, opekotine, hirurške rane, dekubitalne rane i čireve. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

REFLUSTAT 20 kesica

REFLUSTAT fizički sprečava povratak želudačnog sadržaja u jednjak i usta. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 

 

PERSKINDOL COOL gel 100ml Ewopharma

Perskindol Cool Gel pomaže u ublažavanju bolova kod sportskih povreda, smanjenju otoka i lečenju sportskih povreda.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

PERSKINDOL ACTIVE gel 100ml

Perskindol Active Gel preporučuje se za olakšanje i ublažavanje bolova kao što su mišićni bol i blagi posttraumatski bol, pre i tokom sporta jer utrljavanje i masiranje stimuliše cirkulaciju krvi i opušta mišiće što pomaže u sprečavanju ili suzbijanju bola i grčeva u mišićima, nakon sporta da ohladi, olabavi i opusti napete mišiće.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

 

Vizol S ALLERGY kapi za oči 10ml JGL

Vizol S ALLERGY kapi za oko koriste se za sprečavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila, ili preteranog suzenja oka mogu se efikasno ublažiti. Vizol S ALLERGY kapi za oko štite od štetnog delovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osetljive sluzokože oka. 10 ml rastvora u bočici s aplikatorom.
 

AVARICON Hemor krema 20ml Pharmanova

Avaricon hemor krema služi za pomoć kod tegoba uzrokovanih hemoroidima, ublažava bol, otok i svrab u analnoj regiji, pruža prijatan osećaj hlađenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

DIBUZIN 30 tableta sa kontrolisanim oslobađanjem

DIBUZIN sadrži jedinstvenu formulaciju – tablete sa kontrolisanim oslobađanjem čija je namena da olakšaju nadutost, bol i neprijatnost u stomaku koji su često udruženi s poremećajem pražnjenja. Dibuzin se preporučuje kod iritabilnog kolona, poremećaj funcije creva zbog upotrebe antibiotika ili posle zračenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

ViruProtect sprej protiv prehlade 7ml Hemofarm

ViruProtect je sprej za nos koji smanjuje rizik od virusnih infekcija. Pomaže u prirodnoj odbrani organizma sa virusom. 
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

INNOVAG 7 vaginalnih tableta Innventa pharm

Innovag vaginalni ovules sa zaštitnim obnavljajućim i umirujućim dejstvom se preporučuje za lečenje i prevenciju vaginoze i bakterijskog i gljivičnog vaginitisa. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. 

 

 

GRIP STOP sprej za nos

GRIP STOP sprej za nos je medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom, namenjeno tretmanu simptoma povezanih sa zapaljenjem nosnih šupljina kod prehlade, kao i bakterijskog porekla. Pomaže ponovno uspostavljanje normalnog disanja na nos i ventilacije
nozdrva, kod odraslih i dece.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

INNOPEA 15 kesica Innventa pharm

INNOPEA® - Jedinstvena formulacija za tretman bola i upale. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Pronađite nas na mapi