Dr.Viton Movens 24 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Dr.Viton Movens 24 tableta

Brend: Dr.Viton

Šifra proizvoda: 30020

Movens je moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti. Smanjuje bol, ukočenost i oticanje zglobova. Pomaže kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa. Povećava elastičnost zglobova, tetiva i ligamenata. Podmazuje, regeneriše i obnavlja zglobove i hrskavicu. Smanjuje upale zglobova. Štiti zglobove od povreda.
 

Broj komada:

+
-
1.083,00 RSD
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.
- Odrasli: 1 tableta dnevno.
Movens je moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti.
 - Smanjuje bol, ukočenost i oticanje zglobova. 
 - Pomaže kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa
 - Povećava elastičnost zglobova, tetiva i ligamenata. 
 - Podmazuje, regeneriše i obnavlja zglobove i hrskavicu. 
 - Smanjuje upale zglobova.
 - Štiti zglobove od povreda.
 - Olakšava kretanje.
 - Jača kosti.
Ovaj proizvod predstavlja spoj 7 dokazano najefikasnijih sastojaka koji deluju u savršenoj simbiozi kako bi podarili zdravlje, čvrstinu i pokretljivost vašim zglobovima i kostima.
Zahvaljujući svom sastavu MOVENS pomaže kod smanjenja bolova i ukočenosti i iskustva korisnika su pokazala da su se, nakon mesec dana redovne upotrebe, bolovi smanjili.
Predstavljamo vam kombinaciju 7 sastojaka čije delovanje poboljšava  zdravlje, čvrstinu i pokretljivost zglobova i pomaže u smanjenju bolova u nogama.
 - Glukozamin (D-Glucosamine sulfate) kao glavni sastojak MOVENS-a je ključan za stvaranje hrskavice, obezbeđuje zaštitu vaših zglobova, a osim toga podržava pokretljivost i fleksibilnost zglobova.
 - Hondroitin (Chondroitin Sulfate) je glavni sastojak hrskavice koji zadržava tečnost u zglobovima, „podmazuje“ ih i regeneriše. Takođe ublažava pritisak u zglobovima tokom fizičke aktivnosti.
 - MSM (metilsufonilmetan) je najvažniji izvor kolagena u zglobovima. Kolagen je od vitalnog značaja za zglobove, jer podržava strukturu hrskavice.  Hijaluronska kiselina (Hualuronicacid) ili zglobna tečnost osnova je za neometano kretanje zglobova i njihovo održavanje. Kako starimo, nivo prirodne hijaluronske kiseline u našem telu opada.
 - Hijaluronska kiselina (HA) (Hialuronic acid) ili zglobna tečnost ima glavnu funkciju da amortizuje stres koji trpe zglobovi i omogućava njihov neometan pokret. Kako starimo, nivo prirodne hijaluronske kiseline u našem telu opada.
 - Hidrolizovani kolagen pomaže u očuvanju funkcije zglobova i održavanju hrskavice. Kako starimo naše telo počinje da stvara sve manje i manje kolagena. To znači da postepeno naša struktura kostiju i mišića gubi elastičnost i čvrstinu što može dovesti do narušavanja zdravlja i pokretljivosti našeg tela.
 - Vitamin C igra važnu ulogu u sintezi kolagena. Sinteza kolagena uz vitamin C osigurava dobru strukturu kože čineći je zategnutijom, zdravijom i lepšom, a kosti, tetive, hrskavica i krvni sudovi (kapilari) postaju jači i otporniji.
 
1 tableta dnevno:
 - lukozamin sulfat (glukozamin sulfat 2KCl) 500mg
 - Hondroitin sulfat 200mg
 - Metilsulfonilmetan (MSM) 100mg
 - Natrijum-hijaluronat 5mg 
 - Hidrolizovani kolagen 10 mg
 - Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80mg
 - Vitamin D3 (holekalciferol) 3μg
 
Pronađite nas na mapi