CICATRIDINA mast za nos 15g DR.Werner

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

CICATRIDINA mast za nos 15g DR.Werner

Brend: DR.Werner pharma

Šifra proizvoda: M24

Cicatridina mast za nos je medicinsko sredstvo zasnovano na hijaluronskoj kiselini, ulju slatkog badema, biljnim uljanim ekstraktima i vitaminu E. Ona ima brz hidratantni i omekšavajući efekat i pomaže u održavanju hidratacije nosne sluzokože u suvom i nadraženom stanju ili kod pojave krusti u nosu. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

 - Odrasle osobe i deca starija od 3 godine: Naneti dva ili tri puta dnevno ili prema preporuci vašeg lekara.
 - Pre svake upotrebe obavezno operite ruke. Dozirajte dovoljnu količinu masti na prst u zavisnosti od veličine problematinog područja i lagano nanesite tanak sloj u nozdrve i - ili na perinazalnoj regiji.
 - Cicatridina mast za nos može da se koristi u bilo koje doba dana. Trajanje upotrebe zavisi od razvoja simptoma.
 - Upotreba svih proizvoda za lokalnu primenu, naročito ako je upotreba dugotrajna, može prouzrokovati senzibilizaciju. Ako se to dogodi, prekinite lečenje i obratite se lekaru, kako bi Vam propisao odgovarajuću terapiju. Ako primetite neželjene efekte, obavestite o tome svog lekara ili farmaceuta.
Kontraindikacije i upozorenja:
Nemojte koristiti u slučaju individualne preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda.
 
Trudnoća i dojenje
U takvim okolnostima preporučuje se da kontaktirate vašeg lekara.
 
Interakcija sa drugim proizvodima
Preporučuje se da kontaktirate vašeg lekara pre upotrebe proizvoda u kombinaciji sa drugim medicinskim proizvodima ili lekovima za nazalnu upotrebu.
 
Nemojte koristiti kod dece mlađe od 3 godine. Lečenje dece treba izvoditi pod nadzorom odraslih osoba. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Nemojte gutati!
 
Cicatridina mast za nos je medicinsko sredstvo zasnovano na hijaluronskoj kiselini, ulju slatkog badema, biljnim uljanim ekstraktima i vitaminu E. Ona ima brz hidratantni i omekšavajući efekat i pomaže u održavanju hidratacije nosne sluzokože u suvom i nadraženom stanju ili kod pojave krusti u nosu:
• Kod specifičnih uslova okoline;
• U slučaju farmakoloških tretmana;
• Kod pacijenata sa rinitisom i / ili sinuzitisom.
Mast za nos Cicatridina se može koristiti takođe i kao dodatno sredstvo koje pomaže prirodnoj ponovnoj epitelizaciji i oporavku nosne sluzokože nakon hirurške operacije, površinskih lezija i krvarenja iz nosa (epistaksa). Mast ima zaštitno i hidratantno dejstvo, što sprečava stvaranje krusti u nosu. Primenjuje se i u slučajevima suvoće i iritacije u predelu oko nosa (perinazalno područje).
Hijaluronska kiselina prijanja na nosnu sluzokožu, formirajući film koji štiti od spoljnih faktora i patogena. Natrijumova so hijaluronske kiseline hidrira tkivo i pomaže prirodnom procesu njegovog oporavka, zadržavanjem fiziološki dostupne vode.
Pored toga, zahvaljujući prisustvu masnih biljnih ekstrakata i ulja slatkog badema, Cicatridina mast za nos ima lubrikantni i omekšavajući efekat, koji umiruje suvu i nadraženu sluzokožu.
 
Kontraindikacije i upozorenja:
Nemojte koristiti u slučaju individualne preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda.
 
Trudnoća i dojenje
U takvim okolnostima preporučuje se da kontaktirate vašeg lekara.
 
Interakcija sa drugim proizvodima
Preporučuje se da kontaktirate vašeg lekara pre upotrebe proizvoda u kombinaciji sa drugim medicinskim proizvodima ili lekovima za nazalnu upotrebu.
 
Nemojte koristiti kod dece mlađe od 3 godine. Lečenje dece treba izvoditi pod nadzorom odraslih osoba. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Nemojte gutati!
 
 - Natrijumova so hijaluronske kiseline, azijska centela, neven, aloja vera, ulje slatkog badema, BHT, vitamin E acetat, propilen glikol, beli vazelin, tečni parafin, ricinusovo ulje, karnauba vosak, benzalkonijum-hlorid.
 

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode

CICATRIDINA MAST za ogrebotine, rane, opekotine 60g DR.Werner

Cicatridina mast je ponosni predstavnik brenda CICATRIDINA, pouzdan pomoćnik u borbi protiv rana. Namenjena je za dodatnu terapiju u procesu oporavka površinskih i dubokih rana bilo koje vrste. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 

CICATRIDINA SPREJ za opekotine, rane i ogrebotine 125ml DR.Werner

CICATRIDINA SPREJ sa hijaluronskom kiselinom je rešenje za sve vrste rana. Stimuliše proces oporavka i trenutno deluje na površinske i duboke rane – ogrebotine, razderotine, opekotine, hirurške rane, dekubitalne rane i čireve. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

REFLUSTAT 20 kesica

REFLUSTAT fizički sprečava povratak želudačnog sadržaja u jednjak i usta. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 

 

PERSKINDOL COOL gel 100ml Ewopharma

Perskindol Cool Gel pomaže u ublažavanju bolova kod sportskih povreda, smanjenju otoka i lečenju sportskih povreda.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

PERSKINDOL ACTIVE gel 100ml

Perskindol Active Gel preporučuje se za olakšanje i ublažavanje bolova kao što su mišićni bol i blagi posttraumatski bol, pre i tokom sporta jer utrljavanje i masiranje stimuliše cirkulaciju krvi i opušta mišiće što pomaže u sprečavanju ili suzbijanju bola i grčeva u mišićima, nakon sporta da ohladi, olabavi i opusti napete mišiće.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

 

Vizol S ALLERGY kapi za oči 10ml JGL

Vizol S ALLERGY kapi za oko koriste se za sprečavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila, ili preteranog suzenja oka mogu se efikasno ublažiti. Vizol S ALLERGY kapi za oko štite od štetnog delovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osetljive sluzokože oka. 10 ml rastvora u bočici s aplikatorom.
 

AVARICON Hemor krema 20ml Pharmanova

Avaricon hemor krema služi za pomoć kod tegoba uzrokovanih hemoroidima, ublažava bol, otok i svrab u analnoj regiji, pruža prijatan osećaj hlađenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

DIBUZIN 30 tableta sa kontrolisanim oslobađanjem

DIBUZIN sadrži jedinstvenu formulaciju – tablete sa kontrolisanim oslobađanjem čija je namena da olakšaju nadutost, bol i neprijatnost u stomaku koji su često udruženi s poremećajem pražnjenja. Dibuzin se preporučuje kod iritabilnog kolona, poremećaj funcije creva zbog upotrebe antibiotika ili posle zračenja. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

ViruProtect sprej protiv prehlade 7ml Hemofarm

ViruProtect je sprej za nos koji smanjuje rizik od virusnih infekcija. Pomaže u prirodnoj odbrani organizma sa virusom. 
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

INNOVAG 7 vaginalnih tableta Innventa pharm

Innovag vaginalni ovules sa zaštitnim obnavljajućim i umirujućim dejstvom se preporučuje za lečenje i prevenciju vaginoze i bakterijskog i gljivičnog vaginitisa. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. 

 

 

GRIP STOP sprej za nos

GRIP STOP sprej za nos je medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom, namenjeno tretmanu simptoma povezanih sa zapaljenjem nosnih šupljina kod prehlade, kao i bakterijskog porekla. Pomaže ponovno uspostavljanje normalnog disanja na nos i ventilacije
nozdrva, kod odraslih i dece.
Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

INNOPEA 15 kesica Innventa pharm

INNOPEA® - Jedinstvena formulacija za tretman bola i upale. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Pronađite nas na mapi