Femisan A kapi i kapsule – iskustva korisnika, cene, način upotrebe i sve što treba da znate

Femisan A kapi i kapsule – iskustva korisnika, cene, način upotrebe i sve što treba da znate
16.05.2023.

FEMISAN A KAPI I KAPSULE – ISKUSTVA KORISNIKA, CENE, NAčIN UPOTREBE I SVE šTO TREBA DA ZNATE

Za zdravlje reproduktivnih organa, ali i iz mnogo drugih razloga, preporučujemo vam Femisan A kapi. Iskustva pokazuju da kapi, kao i kapsule ovog leka za žensku populaciju uspostavljaju idealan balans hormona koji su odgovorni za naše celokupno funkcionisanje. U nastavku teksta saznaćete sva blagotvorna dejstva ovog prirodnog proizvoda koji vas dovodi u stanje idealne pomirljivosti vašeg uma i tela.

 

Današnji stresni i užurbani način življenja po kojem funkcionišemo ostavlja posledice po sve nas, a posebno na žene koje se bore da izbalansiraju obaveze između porodice i karijere. Stres ne ostavlja posledice samo na našu psihu, već i na čitav naš organizam. Naše telo takođe pati, a to se odražava i na naše reproduktivne organe.

 

Za ovaj problem i iz mnogo drugih razloga, preporučujemo vam Femisan A kapi. Iskustva pokazuju da kapi, kao i kapsule ovog leka za žensku populaciju uspostavljaju idealan balans hormona koji su odgovorni za naše celokupno funkcionisanje. U nastavku teksta saznaćete sva blagotvorna dejstva ovog prirodnog proizvoda koji vas dovodi u stanje idealne pomirljivosti vašeg uma i tela.

 

Šta leči Femisan A kapi?

Ova prirodna formula uspešno leči:

 

 • Poremećaje menstrualnog ciklusa
 • Ciste na jajnicima
 • Miome na materici
 • Bolne menstruacije, počevši od prve
 • Endometriozu
 • Sindrom policističnih jajnika
 • Femisan A za ciste na dojkama takođe deluje veoma uspešno
 • Sterilitet kod žena
 • Ranice koje se nalaze na grliću materice
 • Simptome PMS-a


Veoma je važno da pratite uputstva svakog leka kako bi on zaista delovao. Isto važi i za Femisan A kapi. Kako se koristi ovaj proizvod, pročitajte u nastavku.
 

Kako piti Femisan A kapi?

Doza propisana terapijom jeste 60 kapi dva puta dnevno rastvorenih u pola čaše vode i najbolje je popiti pre obroka. Kapi se mogu koristiti u periodu od 2–8 meseci, s tim što su obavezne dvonedeljne pauze nakon svaka 2 meseca. Kada su u pitanju Femisan A kapi, način upotrebe može i da varira u zavisnosti od stanja koje želite da popravite, te se primera radi mogu koristiti i preventivno i tada je dovoljno jednom do dva puta dnevno po 20 kapi.

 

znak pitanja od lekova iz bocice

 

Sve ovo govori u prilog činjenici da je u pitanju potpuno prirodan dijetetski proizvod koji je višestruko blagotvoran i ne izaziva nikakve nuspojave. A budući da ne sadrži nikakve hormone niti konzervanse slobodno ga možete piti koliko god želite, ali naravno samo uz pravilnu upotrebu.

 

Da li se Femisan A pije u toku menstruacije?

I te kako! A posebno je blagotvoran kod dismenorea, odnosno bolnih menstruacija i tada bi trebalo piti 3 do 5 dana pred ciklus, kao i za vreme ciklusa 3 puta dnevno po 20 kapi.

 

Femisan A kapi za trudnoću

Kada je u pitanju trudnoća, onda nema potrebe za korišćenjem ovog preparata. Razlog svakako nije u tome što bi ovaj proizvod mogao naneti neke štete plodu već zaista nije nužno, osim ako vam lekar, ginekolog koji vodi vašu trudnoću, ne prepiše.
Kada je u pitanju jačanje organizma i podizanje imuniteta žene u fazi pripreme za trudnoću, onda su kapi apsolutno preporučljive jer blagotvorno utiču na plodnost.

 

Femisan A kapi ili kapsule?

Femisan A možete naći u dva oblika, u obliku kapi ili kapsula. Razlika je u tome što su kapsule Femisan A sa makom, a pored ekstrakta zlatne make sadrže i cink. Zlatna maka je višestruko korisna, a pored svega toga ona još dodatno balansira hormone i pozitivno utiče na plodnost.


S druge strane cink je nužan za pravilnu reprodukciju. Za razliku od kapi koje se piju sa pauzama, kapsule ne zahtevaju nikakve „odmore“ između. Piju se dve kapsule 2 puta dnevno, takođe pre obroka. Kapsule možete progutati, ali i ne morate ako vam takav način konzumacije predstavlja problem, dovoljno je njihov sadržaj rastvoriti u čaši vode ili nekog drugog napitka po želji.

 

Femisan A – buket lekovitog bilja

Kao što smo već naveli, ovaj potpuno prirodan preparat u sebi nosi ekstrakte lekovitih biljaka od kojih svaka vrši neku važnu funkciju u korist reproduktivnog zdravlja ženske populacije. U pitanju su sledeće biljke, odnosno njihovi ekstrakti:

 • Virak
 • Hajdučka trava
 • Neven
 • Crveni zdravac
 • List maline
 • List peršuna
 • Koren zlatne make (kapsule)
 • Rusomača

A pored svega toga i već pomenuti cink kojeg sadrže kapsule Femisan A.

Mislite na svoje reproduktivno zdravlje i već danas poručite Femisan A kapi ili kapsule koje možete naći u širokom asortimanu online Apoteke Sunce.