Bayer

 

Predstavništvo Bayer grupe osnovano je u Srbiji 1997. godine. Kao i u svetu, Bayer u Srbiji deluje u oblasti Life Science nauka. Sa preko 70 zaposlenih, Bayer u Srbiji zauzima lidersku poziciju u ključnim oblastima farmacije i poljoprivrede. Briga o zdravlju ljudi i životinja, kao i ulaganje u razvoj domaće poljoprivrede, glavni su ciljevi kompanije Bayer u Srbiji.


Odgovornim poslovanjem Bayer doprinosi unapređenju zdravstvenog sistema i poljoprivrede naše zemlje. Kao prepoznatljiv brend, Bayer je sastavni deo domaće farmaceutske industrije i poljoprivredne proizvodnje.


Kvalitetom svojih proizvoda i usluga Bayer je u samom vrhu ponude na našem tržištu. U Srbiji posluju sve tri Bayer divizije - Pharmaceuticals, Consumer Health i Crop Science , u okviru koje se nalazi i poslovna jedinica Animal Health.


Ono što Bayer izdvaja na tržištu je posvećenost održivom poslovanju i sprovođenju brojnih društveno odgovornih inicijativa i aktivnosti. Bayer u Srbiji svake godine organizuje oko 300 okruglih stolova na kojima učestvuje preko 15.000 poljoprivrednih proizvođača. Takođe, Bayer redovno organizuje edukativna predavanja i radionice. Kao društveno odgovorna kompanija, Bayer već treću godinu za redom pomaže rad SOS Dečijeg sela u Kraljevu, ustanove koja, kroz preventivne aktivnosti u borbi protiv napuštanja i zanemarivanja, radi na jačanju porodice i zajednice zarad dobrobiti najmlađih.


Rast svetske populacije i starenje društva predstavljaju izazove za zdravstveni sistem. Tako samostalna briga o sopstvenom zdravlju postaje važna milionima ljudi, vlastima država i zdravstvenim sistemima.


Naša divizija Consumer Health odgovara na ove trendove svojim proizvodima koji se kupuju bez recepta (OTC); proizvodima namenjenim za lečenje i prevenciju bolesti, koji pružaju korisnicima odgovarajuća rešenja za samostalnu brigu o zdravlju. Naša strategija ima za cilj nadogradnju i održavanje naše snažne pozicije na tržištu lekova bez recepta, dodataka u ishrani i drugih proizvoda za samostalno lečenje u brojnim podkategorijama.


Naši proizvodi:

Aspirin 500

Aspirin Complex

Aspirin Complex Hot

Aspirin Plus C

Bepanthen PLUS

Bepanthen krem

Bepanthen mast

Canespor

Canesten 1

Canesten 3 vaginalni krem

Canesten 3 vaginalne tablete

Canesten krem

Canesten rastvor

Elevit Pronatal

Iberogast

Rupurut

Supradyn Energija

Supradyn Fast