Re-Start 20 tableta MaxMedica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Re-Start 20 tableta MaxMedica

Brend: MaxMedica

Šifra proizvoda: 34578

Re-Start je formulisan na bazi amino kiselina, alfa-lipoinske kiseline i vitamina, koji deluju sinergistički i doprinose ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica konzumacije alkoholnih pića.
 

Trenutno nema na stanju
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.
 - 2 tablete pre konzumacije prvog alkoholnog pića i 2 tablete neposredno nakon konzumacije poslednjeg alkoholnog pića. 
 
Re-Start je formulisan na bazi amino kiselina, alfa-lipoinske kiseline i vitamina, koji deluju sinergistički i doprinose ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica konzumacije alkoholnih pića.
 - L-glutamin učestvuje u regulaciji acido-bazne ravnoteže u organizmu i on je jedna od najvažnijih aminokiselina kada je telo izloženo metabolički stresnim situacijama.
 - Ćilibarna kiselina pomaže u ublažavanju tegoba ,,mamurluka" mehanizmom aktiviranja degradacije acetaldehida (toksičnog sporednog produkta metabolizma alkohola) u CO2 i vodu. 
Istraživanja su pokazala da fumarna kiselina u kombinaciji sa ćilibarnom kiselinom, vitaminima B kompleksa i određenim aminokiselinama (L-glutamin, L-cistein) može da ima pozitivan efekat na prevenciju ili smanjenje efekata veisalgije odn. alkoholnog,,mamurluka".
 - L-cistein je aminokiselina koja ispoljava antioksidativna i antiinflamatorna svojstva i ima pozitivan efekat na prevenciju ili smanjenje efekata veisalgije odn. alkoholnog ,,mamurluka".
 - Alfa-lipoinska kiselina deluje antioksidativno i bitan je kofaktor u reakcijama proizvodnje energije u organizmu. Ispitivanja su potvrdila da alfa-lipoinska kiselina može biti korisna pri akutnoj intoksikaciji alkoholom.
 - Vitamini B2, B6 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Preporuka: Re-Start Prevencija mamurluka (ublažavanje svih simptoma koji se javljaju kao posledica konzumacije alkoholnih pića).
 
 - L-glutamin 500 mg 
 - Ćilibarna kiselina 400 mg 
 - Vitamin C (L–askorbinska kiselina) 160 mg
 - Fumarna kiselina 150 mg 
 - L-cistein 60 mg, alfa-lipoinska kiselina 40 mg
 - Vitamin B2 10 mg
 - Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 10 mg
 

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode
  • Dodajte u korpu
  • Dodajte u Listu Želja

Cilantro-X 50 tableta MaxMedica

2.317,05 RSD
Cilantro-x sadrži ekstrakt korijandera, biljke koja ima sposobnost da veže toksine i teške metale i eliminiše ih iz organizma. Korijander ispoljava pozitivan efekat i kao pomoć u terapiji urogenitalnih i crevnih infekcija izazvanih različitim patogenima (paraziti, gljivice, bakterije).
 
Pronađite nas na mapi