FOLINOVA 20 kesica JGL

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

FOLINOVA 20 kesica JGL

Brend: JGL Jadran galenski laboratorij

Šifra proizvoda: 36215

FOLINOVA je efikasan i bezbedan dodatak ishrani koji pomaže otklanjanju poremećaja povezanih sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) jedinstvenog sastava sa mio-inozitolom, folatom, cinkom, selenom, vitaminima C, E, B6, B12 i D3.
 

Broj komada:

+
-
1.510,50 RSD
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.
 - Odrasli: 2 kesice dnevno. Sadržaj kesice rastvoriti u čaši vode i popiti. Proizvod se može koristiti i direktnim otapanjem u ustima, bez dodavanja tečnosti.
 
FOLINOVA je efikasan i bezbedan dodatak ishrani koji pomaže otklanjanju poremećaja povezanih sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) jedinstvenog sastava sa mio-inozitolom, folatom, cinkom, selenom, vitaminima C, E, B6, B12 i D3.
dodatak ishrani jedinstvenog sastava sa mio-inozitolom, folatom, cinkom, selenom, vitaminima C, E, B6, B12 i D3
Folat ima ulogu u procesu deobe ćelija, doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina, normalnom stvaranju krvi, normalnom metabolizmu homocisteina i rastu majčinog tkiva tokom trudnoće. 
Cink ima ulogu u procesu deobe ćelija, doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, sintezi DNK, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj funkciji imunog sistema. 
Selen doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Selen doprinosi normalnoj energetskog metabolizma, normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti. 
Vitamin D3 ima ulogu u procesu deobe ćelija i doprinsoi održavanju normalne funkcije mišića. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. 
Vitamini B6 i B12 imaju ulogu u procesu deobe ćelija, doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i metabolizmu homocisteina, održavanju normalnog energetskog metabolizma, smanjenju umora i iscrpljenosti. 
Kome je Folinova namenjena?
 Tinejdžerkama i ženama sa postavljenom dijagnozom policističnih jajnika (PCOS) koje ne planiraju trudnoću:
Žene s policističnim izgledom jajnika, neredovnim menstruacijama ili potpunim izostankom menstruacije, insulinskom rezistencijom i hiperinsulinemijom, koje pate od akni, povećane maljavosti, masne kože i kose, smanjenog kvaliteta kose, kože i noktiju, koje otežano mršave i lako se goje ili imaju česte promene raspoloženja.
 - reguliše menstrualni ciklus
 - smanjuje maljavost, akne, pojavu smanjenog kvaliteta kose, kože, noktiju
 - pojačava efekat oralne hormonske kontracepcije (snižavaju se povišeni muški polni hormoni)
Ženama koje planiraju trudnoću:
Posebno se preporučuje ženama koje imaju problem sa infertilitetom; neredovne ovulacije ili njihov izostanak, neostvarene trudnoće zbog lošeg kvaliteta jajne ćelije.
 - regulacija menstrualnog ciklusa
 - stimuliše ovulaciju i kvalitet jajnih ćelija i embriona
Ženama u postupku medicinski potpomognute oplodnje:
 - smanjuje rizik od sindroma hiperstimulacije jajnika
 - smanjuje broj dana stimulacije i jedinice FSH za kontrolu hiperstimulacije jajnika
 - povećava kvalitet jajne ćelije i embriona
Trudnicama sa povećanim rizikom od gestacijskog dijabetesa
Žene s dijagnozom sindroma policističnih jajnika imaju značajnu predispoziciju za razvoj dijabetesa tokom trudnoće. 
Većinom su to trudnice koje imaju neki od faktora rizika: PCOS, gojaznost ili dijabetes u porodici.
Gestacijski dijabetes je ozbiljno stanje koje može nepovoljno uticati na stanje majke i ploda, kao i na tok i ishod same trudnoće.
 - smanjuje mogućnost razvoja gestacijskog dijabetesa
 

 - Aktivni sastojci: mio-inozitol, folat, cink, selen i vitamini C, E, D3, B6 i B12. 

Pronađite nas na mapi