Esensa OTO AQUA ACIDA spray 30ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Esensa OTO AQUA ACIDA spray 30ml

Brend: Esensa

Šifra proizvoda: 5443

Oto aqua acida koristi se kod bakterijskih i gljivičnih infekcija spoljašnjeg ušnog kanala, kod „plivačkog uva“, preventivno kod plivača, ronilaca i osoba sklonih infekcijama spoljašnjeg ušnog kanala, kod zadržavanja vode u uvu izazvanog boravkom u uslovima tople, vlažne klime, znojenjem, kupanjem ili neadekvatnom upotrebom vodenih rastvora za čišćenje uva.

Broj komada:

+
-
750,50 RSD
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.

Nagnuti bočno glavu i ubrizgati odgovarajuću dozu rastovra paziti da se dozer blago prisloni na usnu školjku. Ostaviti da deluje 5 minuta držeći glavu u nagnutom polažaju i ne ispirati.

 

Oto aqua acida uklanja nakupljenu vodu iz uva koja oštećuje kožnu barijeru i stvara podlogu za infekcije, naročito se preporučuje kod plivača, ronilaca i osoba sklonih infekcijama spoljašnjeg ušnog kanala. 

Sadrži:

 - acetatna kiselina - ima baktericidno i antimikotično dejstvo,

 - izopropil alkohol - deluje antiinfektivno, dobro se meša sa vodom te pomaže da se ukloni voda iz uva koja oštećuje kožnu barijeru i stvara podlogu za infekciju,

 - pantenol - obnavlja i štiti epitel kože uva.

 - acetatna kiselina

 - izopropil alkohol

 - pantenol

Slični proizvodi

Pogledajte sve proizvode
  • Dodajte u korpu
  • Dodajte u Listu Želja

Esensa OTO AQUA CLEAN sprej 30ml

750,50 RSD

Oto aqua clean je sprej rastvor za uvo, preporučuje se za održavanje higijene uva, kod prekomernog stvaranja cerumena (ušne masti), kod formiranog ceruminoznog čepa, osobama koje nose slušne aparate, neposredno pre upotrebe lekovitih kapi za uvo. Deluje antiseptično.

Pronađite nas na mapi