Bomelinn 150 kapsula INNventa pharma

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Bomelinn 150 kapsula INNventa pharma

Brend: INNventa

Šifra proizvoda: 25993

Bomelinn je dodatak ishrani koji sadrži bromelain. Preporučuje za redukciju bola, otoka, upala, ubrzava resorpciju edema i hematoma, poboljšava pokretljivost zglobova, ubrzava oporavak nakon povreda i poboljšava kvalitet života.
 

Broj komada:

+
-
1.320,50 RSD
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.

- 1 tableta dnevno uz obrok ili izmedju obroka, dužina primene zavisni od indikacije. Maksimalna dužina kontinuirane primene je 6 meseci.

 
Bomelinn je dodatak ishrani koji sadrži bromelain, patentiranu kompleksnu mešavinu proteolitičkih enzima izolovanih iz kore ananasa (Ananas comosus) koji ostvaruju snažno antiinflamatorno, antiedematozno, analgetsko, mukolitičko, fibrinolitičko i imunomodulatorno delovanje
 - Osteoartritis, Reumatoidni artitritis, sportske poverde, nakon hirurških intervencija, rinitis, sinuzitis, bronhitis, uz AB terapiju, stomatološke intervencije, mastitis, endometrioza, nakon porodjaja, prostatitis, oslabljen imunitet, oslabljeno varenje, oboljenja praćena upalom.
Bomelinn:
 - Redukcija bola, otoka,upale;
 - Ubrzanje resorpcije edema i hematoma;
 - Poboljšanje pokretljivosti zglobova;
 - Razgradnja mukusa i smanjenje simptoma povezanih sa oboljenjem;
 - Povećanje penetracije AB u inflamirano tkivo,razgradnja biofilma;
 - Redukcija doze analgetika;
 - Ubrzanje oporavka nakon povrede i poboljšanje kvaliteta života.
 - Ne preporučuje se osobama koje su preosetljive na bilo koji od sastojaka,ne preporučuje se osobama mladjim od 18 godina,trudnicama i dojiljama.
 
 - Bromelain (Bromeyal®), 2500 GDU/g , mikrokristalna celuloza, dikalcijum-fosfat, natrijum-karboksimetilceluloza, humektant: glicerol-dibehenat, hidroksipropilceluloza, natrijum-karboksimetilceluloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid, magnezijumove soli stearinske kiseline.
 
Pronađite nas na mapi