AQUA MARIS CLASSIC® 30ml JGL

AQUA MARIS CLASSIC® 30ml JGL

Brend: JGL Jadran galenski laboratorij

Šifra proizvoda: 25791

AQUA MARIS CLASSIC® je prirodni sprej za nos bez konzervansa. Sadrži rastvor najčistije morske vode iz Jadrana vlaži i čisti suv i nadražen nos čime omogućava dugotrajnu negu iritirane i suve sluznice nosa. 

 

Broj komada:

+
-
409,30 RSD
*Napomena: U cenu proizvoda je već uračunat popust od 5% u odnosu na cenu u našim maloprodajnim objektima, osim na prizvode koji su na akciji.

 - Za održavanje svakodnevne higijene nosa raspršiti 1 – 2 puta u svaku nozdrvu. Postupak se može ponavljati više puta dnevno i tokom dužeg perioda. 200 doza.

 - Kod izrazite suvoće nosa zbog boravka u klimatizovanim prostorima, kod naglih promena temperature vazduha (na primer tokom putovanja), raspršiti Aqua Maris® Classic sprej za nos 3 – 4 puta u svaku nosnicu, po potrebi.

 

AQUA MARIS CLASSIC®  sadrži rastvor najčistije morske vode iz Jadrana vlaži i čisti suv i nadražen nos čime omogućava dugotrajnu negu iritirane i suve sluznice nosa. Rastvor najčistije morske vode iz Jadrana vlaži i čisti suv i nadražen nos čime omogućava dugotrajnu negu iritirane i suve sluznice nosa. Aqua Maris namenjen je svakodnevnoj higijeni i vlaženju nosa, zdravom disanju svakoga dana i svake noći. Dostupan je u praktičnoj bočici s nežnim raspršivanjem.

Funkcionisanje nosne sluznice i normalno disanje zavisi o vlažnosti sluznice. Aqua Maris® Classic vlaži i čisti sluznicu nosa uz istovremeno obnavljanje sluznice nosa.

Rastvor sadrži morsku vodu iz Jadranskog mora bogatu solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u rastvoru imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih disajnih puteva. BEZ KONZERVANSA.

Pronađite nas na mapi