Natural Wealth

Natural Wealth proizvodi se nalaze na tržištu Srbije skoro 20 godina i predstavljaju vodeći brend kompanije Milsing.d.o.o.

 

Posvećenost kvalitetu


Natural Wealth® od početka ima istu ideju vodilju. Svojim kupcima nude samo izvanredne proizvode. U svoje proizvode ugrađuju sastojke vrhunskog kvaliteta tražeći čiste, standardizovane, kontrolisane sirovine bez GMO sastojaka, kao i ono najbolje iz prirode. Dosledno primenjuju najviše standarde kvaliteta. Svi njihovi proizvodi prolaze brojne testove i analize, od samog početka proizvodnog procesa pa do isteka roka trajanja. Čistoća, kvalitet i snaga njihovih proizvoda prepoznatljiva su slika samih proizvoda.


Stručnjaci smo za dodatke ishrani


Potraga za najboljim, najčistijim, najmodernijim dodacima ishrani vodi Natural Wealth® u inovaciju. Razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda uz korišćenje uvek najnovijih znanja, ključ su njihovog uspeha. Formule sa postepenim oslobađanjem, direktne formule sa brzom apsorpcijom, šumeće tablete, obložene tablete za lakše gutanje: inovatori su i pioniri u mnogim kategorijama dodataka ishrani! Natural Wealth® formule su efikasne, ujednačene i sigurne.


Čuvamo prirodu


Natural Wealth® je aktivni, vedri i odgovorni partner zdrave planete. Promovišu zdrav život i brigu za okolinu i planetu Zemlju. Njihovi proizvodi upakovani u bočice koje se 100% recikliraju, a nalepnice su utisnute vodenom tintom. Tako čuvaju vredne rezerve naših šuma i sprečavaju njihovo nekontrolisano uništavanje.

Zaštita dobrog zdravlja za celu porodicu i briga za unapređenje zdravlja u svakom životnom dobu je njihov cilj.


Milsing d.o.o. na tržište Srbije stavlja i sledeće brendove: Biorela, Osteo Bi-Flex, Lectranal, Nutripharm, Nutrico Diet, Turbolax.