Lepa, negovana i podmlađena koža uz kvalitetne preparate

Lepa, negovana i podmlađena koža uz kvalitetne preparate
12.07.2021.

LEPA, NEGOVANA I PODMLAđENA KOžA UZ KVALITETNE PREPARATE

Dame su oduvek sklone da teže kako da ublaže i umanje znakove starenja, podmlade kožu lica i ponovo joj obezbede mladalački sjaj. Pravo rešenje, koje će koži vratiti hidriranost, negu i svežinu je primena medicinskih krema sa hijaluronom. Hijaluron se fiziološki endogeno stvara u organizmu. Glavna uloga hijalurona je da vezuje vodu, zadržava vodu poput sunđera i na taj način koži obezbeđuje gipkost i elastičnost.

 

Nakon 30. godine počinje polako da se gubi fiziološki endogeni hijaluron iz organizma. Tada koža počinje da gubi elatičnost, gipskost i hidrataciju što manifestuje pojavu prvih bora. Starenje je prirodan proces koji se ne može izbeći, ali moguće je ublažiti vidljive znakove opšteg starenja kože pomoću Medipharma Hyaluron krema. Medipharma kreme su medicinske obogaćene duo kompleks hijaluronom - (farmaceutskom hijaluronskom kiselinom i aktivnim koncentratom hijalurona), kao i sodium hyaluronatom.

 

Najbolje kreme sa hijaluronom za vaše lice

 

Medipharma Hyaluron Riche dnevna krema je namenjena za žene 35+ sa izuzetno suvom kožom. Uz bogati sastav kreme (duo kompleks hijalurona - farmaceutska hijaluronska kiselina, aktivni koncentrat hijalurona, sodium hyaluronat, pantenol, glicerin, shea buttera i zaštitni faktor 15),omogućava koži lica gipkost, negu, elastičnost i zaštitu od UV zraka.


Medipharma Hyaluron Legere dnevna krema je namenjena ženama 35+ sa suvom i normalnom kožom. Uz bogat sastav kreme (duo kompleks hijalurona, farmaceutska hijaluronska kiselina, aktivni koncentrat hijalurona, sodium hyaluronat, pantenol, ulje shea buttera i vitamina E) omogućava koži hidrataciju, negu, sprečava nastanak novih bora.


Medipharma Hyaluron Legere noćna krema je namenjena ženama 35+ sa suvom i normalnom kožom. Uz bogat sastav kreme (duo kompleks hijalurona, farmaceutska hijaluronska kiselina, aktivni koncentrat hijalurona, sodium hyaluronat, pantenol koji svojim bogatim sastavom omogućava negu, sprečava crvenilo, maslinovo ulje prirodna zaštita od UV zraka),omogućava koži višečasovnu hidrataciju.

 

Olivenol kreme na bazi hladno ceđenog maslinovog ulja

 

Druga linija Brenda Medipharma kozmetics su Olivenol kreme na bazi hladno ceđenog maslinovog ulja. U Olivenol liniji za sada imamo tri kreme: Olivenol dnevna krema za lice, Olivenol noćna krema za lice i Olivenol intenziva krema za lice. Kreme su namenjene damama od 35+ i 50+.


Olivenol dnevna krema suvoj i osetljivoj koži pruža neophodne lipide i optimalnu vlažnost kože. Neguje i štiti kožu od isušenja. Pored hladno ceđenog maslinovog ulja u svom sastavu ima još ulje avokada, ulje pšenične klice i bademovo ulje.


Olivenol noćna krema je namenjena ženama 35+ sa suvom kožom. Obogaćena je ceramidima koji u kombinaciji sa hladno ceđenim maslinovim uljem poboljšava elastičnost kože i štiti je od isušenja čineći je mekanom i gipkom.


Olivenol intenzivna krema je namenjena damama 50+ sa suvom i intenzivno suvom kožom. Primenom Olivenol intenzivne kreme koži stvara zaštitu od gubitka svoje fiziološke vlažnosti, neguje, hrani i hidrira kožu. Obogaćena je pored hladno ceđenog maslinovog ulja: pantenolom, susamovim uljem, shea butterom, vitaminom A i vitaminom E.


Uz kreme, Olivenol nudi i još jedan sjajan proizvod koji štiti, hrani i neguje vaše usne. Olivenol balsam za usne u stiku pored hladno ceđenog maslinovog ulja ima još i vitamin E kao i ulje peperminta. Bez mineralnih ulja, voska i boje.