Jačanje imuniteta kod dece

Jačanje imuniteta kod dece
12.09.2020.

JAčANJE IMUNITETA KOD DECE

Nova školska godina je počelela ali usled epidemije korona virusa i ona je sasvim drugačija od svih prethodnih. Odvajanje od roditelja, nova okolina, radne obaveze ali i novi uslovi pod kojima se odvija nastava u velikoj meri utiču na stres dece. A stres je gotovo uvek praćen i padom imuniteta, što predstavlja i dodatnu brigu za roditelje. Zavisno od toga, koliko su deca adaptivna, polazak u školu proći će sa ili bez posledica po njihovo zdravlje.

 

Roditelji posmatraju i osluškuju svoju decu, te i na svaku njihovu promenu rutine (kada i ne pojedu ceo obrok), znaju burno da reaguju. Mala malaksalos, pospanost ili možda kašljucanje i odmah se pali alarm za brigu. Tako se nameću pitanja: 

 - Da li je detetu pao imunitet?

 -  Kako poboljšati apetit kod dece? 

 -  Kako ojačati imunitet kod dece?

 -  Koji je nabolji sirup za jačanje imuniteta kod dece?

 -  Koje tablete za imunitet deca mogu da koriste?

 -  Koji vitamini su dobri za imunitet dece? 

 -  Koliko dugo mogu da se koriste preparati za imunitet kod dece? 

i još mnoga pitanja. 


Kako poboljšati apetit kod dece?


Nesumnjivo je da je nabolji način za podizanje imuniteta prirodnim putem. Raznovrsna ishrana bogata voćem i povrćem je neprocenjiva za rast, razvoj i jačanje imuniteta dece. Šta ćemo kada imaju loš apetit? 

Da, na našem tržištu prva preporuka je sirup za jačanje apetita a ime mu je takvo da će Vas odmah asocirati APPETITO. Sirup je na bazi meda i biljnih ekstrakta, veoma prijatnog ukusa. Preporučuje se čak i deci od 1 godine starosti, naravno mogu ga koristiti i odrasle osobe. Veoma lako se konzumira. U malo vode, čaja ili soka dozu sirupa rastvoriti i popiti najbolje pre obroka. Sirup Appetito blagotvorno deluje i na ceo digestivni trakt. 

Smanjen apetit može da dovede i do opstipacije (zatvora), neredovnih i tvrdih stolica, tada je preporuka sirup Isilax. Sirup je bezbedan za upotrebu kod dece od 1 godine života. Jednostavnog i potpuno prirodnog sastava može rešiti probleme deteta brzo( olakšava pražnjenje, omekšava stolicu, deluje prebiotski i štiti sluzokožu debelog creva),  ako se upotrebljava u nekom dužem vremenskom periodu ne dolazi do navikavanja i stvaranja lenjih creva.  


Sirup za jačanje imuniteta kod dece


Na tržištu ima različitih sirupa za jačanje imuniteta. Neki od njih su na prirordnoj bazi. Izdvojili bismo Imunoglukan sirup koji sadrži prirodni Imunoglukan®(iz gljive bukovače), vitamin C i cink. Lako se dozira(čašica za doziranje je u samom paketu) prema težini deteta, bezbedan je za upotrebu u dužem vremenskom intervalu, a mogu da koriste deca od 1 godine starosti.

IMMUNO sirup može se koristiti i preventivno kod hroničnih i akutnih infekcija. Poboljšava imunološki status i otpornost organizma te se preporučuje i kod atopijskog dermatitisa i ekcema. Praksa je pokazala da sirup treba upotrebljavati u kontinuitetu 3 meseca.


Tablete za jačanje imuniteta kod dece


Preparati bogati vitaminima za decu su najčešće lepog i prijatnog ukusa, a žvaću se kako bi deca misleći da je neka bombonica, lako progutala. Solgar Kangavitas sadrži vitamine i minerale neophodne za jačanje imuniteta, sa ukusima voća i povrća. Mogu ga koristiti deca od 3. godine starosti. Centrum Junior tablete za žvakanje mogu koristiti deca od 4. godine starosti. Sadrži 16 glavnih nutrijenata za dobro zdravlje, pravilan rast, razvoj i jake kosti. MARSOVCI sa immunEffectom poboljšavaju opšte stanje organizma i pojačavaju imunitet, a tu su i MARSOVCI PROimun ACUTE tablete za žvakanje koje sadrže ekstrakte ploda i cveta zove i ekstrakt šipurka, beta-glukan i vitamin C, sve u cilju jačanja imuniteta dece.

 

Gore navedeni preparati su malo različitog sasatva ali sa istim ciljim, da Vašem detetu bude bolje. Ove i mnoge druge preparate možete naći u našoj online apoteci.

Vaša Apoteka Sunce